puhallinmusiikinpäivä

Vauhti kiihtyy- nyt on Puhallinmusiikin päivän aika!

Nyt se on: viikko 20 ja aika  Puhallinmusiikin päivän tapahtumille. Tämän vuoden teema on Vauhti kiihtyy: kuka postaa Mitä?Missä?Milloin -SPOL-ryhmään Facebookissa viikolla 20 (15.-21.5.) parhaan version kappaleesta, saa palkinnon. Tuomaristossa ovat  Tiiu Tuominen ja Veera Karhu. Kaikki muutkin tempaukset, esitykset, paraatit, konsertit, flash mobit jne.

Paljon iloa Puhalinmusiikinpäivästä

Puhallinmusiikin päivän voittajatempaus 2022

Puhallinmusiikin päivää vietettiin toukokuussa eri puolilla Suomea. Kukin orkesteri järjesti oman tempauksensa 16.–22.5.2022 välisenä aikana itselleen parhaiten sopineena päivänä. Jo perinteeksi on muodostunut, että Suomen Puhallinorkesteriliitto ry palkitsee vuosittain jonkun ko. päivään osallistuneen orkesterin, joka on tuonut puhallinmusiikkia näkyväksi omalla paikkakunnallaan.

Aika tempaista!

Nyt se on!!!! Aika toteuttaa Puhallinmusiikin tempaus tällä viikolla 16.-22.5.
Jaa konserttivideo, kuva ja tarina, ulkosoitto, yllätyskeikka tai ihan mitä vaan, mitä orkesterin kanssa keksit tässä ryhmässä tai sähköpostilla spol.toiminnanjohtaja(ät)mail.com
Lähetä tallenne viimeistään 25.5. Palkintoraatina on tänä vuonna Anu Koskinen ja Marita Rantamäki.

Puhallinmusiikin päivää vietetään taas, miten teillä tempaistaan?

Puhallinmusiikin päivän tempaus lähestyy. 16.- 22.5. Pitkän talven jälkeen on soiton ja laulun aika kajahtaa jälleen. Jaa konserttivideo, kuva ja tarina, ulkosoitto, yllätyskeikka tai ihan mitä vaan, mitä orkesterin kanssa keksit.

Osallistukaa Puhallinmusiikin päivään omalla tempauksella

Suomen Puhallinorkesteriliitto toivoo orkestereitaan juhlistamaan Puhallinmusiikin päivää tänä keväänä viikolla 19 eli 10.-16.5.2021. Tempauksen voi järjestää haluamanaan päivänä ja omalla valitsemallaan tavalla. Tänä vuonna palkittavan tempauksen valitsee Arrigo Blomin ja Pekka Lyytisen muodostama palkintolautakunta. Ilmoita tempauksesi mukaan joko julkaisemalla siitä uutinen SPOL:n Facebook-ryhmässä tai lähettämällä siitä dokumentti (kuvaa, ääntä, tarinaa) emaililla pekka.lyytinen(at)elisanet.fi 20.5.2021 mennessä.