Kurssituntien haku ja muuta tärkeää

Muistuttelen teitä kaikkia:

1. Onko vuoden 2022 jäsenmaksunne maksettu? Muistutuslaskut lähtivät teille lokakuussa. 

2. Tärkeä tukimuoto koulutuksiin. Muistathan, että tämä on myös vos-rahaa, joten toiminnan täytyy oppilaitoksissa olla muuta kuin varsinaista opetusta. 
Yhdistysten kurssitoiminnan vuosikiintiöt haetaan marraskuun aikana. Opintoryhmätukea vuodelle 2023 voi myös alkaa hakea marraskuun alusta lähtien. Laittakaa haut vireille Skaftuki-verkkopalvelussa! Lue lisää kurssi- ja opintoryhmätuen hakemisesta verkkosivuiltamme.  Jos teillä ei vielä ole Skaftuki-tunnuksia ja vastuuhenkilöä, hoitakaa asia pikimmiten. 

3. Ilmainen koulutus esim. tapahtumajärjestäjille, matkakuumetta potevalle orkesterille, uudenlaista toimintaa kehittävälle yhdistykselle:

IDEASTA KURSSIKSI, TOIMINNASTA OPINNOIKSI 
Lauantaina 10.12.2022 klo 10.00, Zoom

Kesto: 3 opintotuntia (á 45 min.)
Kouluttaja: koulutuspäällikkö Anna Kirstinä

Hyvällä kurssilla ja opintoryhmällä on opinnollinen tavoite ja opetusohjelma. Koulutuksessa käydään läpi, mikä tekee toiminnasta opinnollista ja kuinka opinnolliset tavoitteet ja toiminta kirjataan suunnitelmiin. Koulutus sopii kaikille kouluttajille, ohjaajille ja ryhmänohjaajille, opinnollista kehittämistyötä tekeville sekä Skaftuki-yhteyshenkilöille.

Ilmoittautuminen viimeistään 4.12.2022 osoitteeseen: spol.toiminnanjohtaja@gmail.com

Suomen Puhallinorkesteriliiton jäsenpalveluihin kuuluu yhteistyössä Kansalaisfoorumin kanssa toteutetut maksuttomat koulutukset. Ota kaikki tehot irti orkesterinne jäsenyydestä SPOL.ssa ja ilmoittaudu mukaan saamaan uusia ideoita toimintanne kehittämiseen.

Terveisin Sirpa,
toiminnanjohtaja